Berita Terkini

Sila vote untuk kepentingan bersama!Hee.Ok,selamat membuat pilihan!Undi adalah rahsia.Tunaikan tanggungjawab anda sebagai warga Batch 44.

Saturday, December 20, 2008

Gambars

Terjumpe sane-sini, bersepah merate-rate...Ps - Congratz untuk XPac yang dah bertunang arini! Semoga kekal hingga ke akhir hayat~!!!
XPac dalam salinan pertunangan~ =P

Monday, December 15, 2008

cacat di perantauan -suatu iktibar

maaf, babi goreng tiada dalam makanan!

masih ingat entiti2 rencat di atas? Pasangan gei ini yang pernah satu ketika dahulu menggemparkan industri metroseksual tanah air,hilang dari industri dan dikhabarkan berpindah ke negara matahari terbit ,NIPPON GAMBARE. Mereka pernah cuba meneruskan fahaman gei ringan-ringan mereka di bandar-bandar selatan jepun dan dilaporkan dominasi Kimura takuya dan shin oguri pernah tergugat kerana kehadiran mereka dalam industri .Dek kerana latitud kumamoto dan oita berbeza dari segi topografi dan taburan hujan malar, mereka di pisahkan dengan selisih masa 2 jam untuk bertemu muka .Ini menjejaskan hubungan intim mereka yang satu ketika dulu seperti pasangan ringgo dan fasgo`,pasangan ideal. Alhamdulillah salah seorang dari mereka sudahpon bertemu dengan pujaan hatinya (profil dirahsiakan demi menajag kepentingan pihak-pihak tertentu).Bak kate farid kamil, watak utama filem remp-it "kawin dah, nikah belum " .Siapa sangka En.Dmx yang satu ketika dulu mempunyai buah dada yang loloi dan memuja al-azmi,guru bahasa inggeris kelas 5scienceT sebagai idola sudahpon betemu kekasih hatinya.Kamu di luar sana takkan meleleh je kot...?
Kami ahli family44-STAR ipoh cawangan selatan jepun mengucapkan selamat bertunang kepada En.X-PAC jubur pejal dan bakal tunangnya.Moga- moga sampai ke jinjang pelamin!

duduk skali tau,besanding, bukan sampai pelamin tolong kipas pengantin je ,tak jantan la woiii.Buat kene gelak dengan ustaz thornusi je!).Maaf tak dapat hadir, duit balik balik malaysia dah cukup nak buat aku tunang 2 kali.


flag Pictures, Images and Photos

neng + dmx
" kami memuja lubang hidung abramanap"

Visitor Counter