Berita Terkini

Sila vote untuk kepentingan bersama!Hee.Ok,selamat membuat pilihan!Undi adalah rahsia.Tunaikan tanggungjawab anda sebagai warga Batch 44.

Wednesday, April 1, 2009

Calon-calon Pemuda Kacak Batch 44 (Second League)

Salam semua!

Apa khabar?Hehe.Seperti yang kita semua sedia maklum, Farid telah berjaya merangkul gelaran Pemuda Kacak Batch 44 dalam liga yang pertama.Tahniah buat Farid sekali lagi.


Jadi,pertandingan diteruskan lagi.Kali ini kita pastikan setiap rumah ada wakil2 sendiri.Ada 6 calon semuanya kali ini dan mereka mewakili rumah masing.Kami telah pastikan gambar anda adalah yang terbaik yang telah kami pilih.


Kali ini bergantung kepada sokongan ahli-ahli rumah anda untuk membantu anda mempromosikan calon masing-masing.Diharapkan kempen yang anda jalankan adalah bersih dan disertai nilai-nilai murni.Hee.


Selamat mengundi dan selamat berkempen!=)
Calon Pertama :Nama : Muhammad Ikram Bin Mustafa
Rumah : Putih


Calon Kedua :


Nama : Mohd Aisamuddin Bin Mat Hassan
Rumah: Kuning


Calon ketiga :


Nama : Anas Bin Mat Asis
Rumah : Biru


Calon keempat :Nama : Muhamad Nur Hazman Bin Shaharuddin
Rumah : Merah

Calon kelima :


Nama : Muhamad Abrar Bin Abdul Manap
Rumah : Hitam

Calon keenam :
Nama : Ahmad Zikri Bin Zainudin
Rumah : Hijau


Syarat & terma :
Sekiranya terdapat sebarang bantahan daripada calon sendiri secara rasmi atau tidak, bolahla dibuat ke talian 013-2751324 ataupun emai ke starianstand@yahoo.com.


PEMUDA KACAK BATCH 44 (April,2009)

Dengan jumlah undian sebanyak 21 daripada 40 undi (52%), Mohd Farid Bin Mohd Khatob anak kelahiran Felda Taib Andak ini telah membuktikan bahawa beliau juga setanding penyanyi terkenal Malaysia,Mawi. Farid yang juga merupakan ahli Rumah Hitam telah dilahirkan pada 14 Januari 1987.

Siapa tahu jejaka sekacak Farid mempunyai sejarah lampau yang tidak mungkin akan dilupakan beliau iaitu terminum minyak tanah ketika sedang menuntut di tingkatan dua. Mempunyai perwatakan yang macho dan cool, Farid sering menerima pujian takala beliau di padang bermain bola.

Farid juga terkenal dengan pelat2 yang manja ketika menyebut huruf2 tertentu, tetap tenang menerima usikan rakan2 ketika di sekolah. Farid juga merupakan ahli tingkatan 5T telah berjaya mendapatkan keputusan cemerlang dalam SPM.

Dengan ini, Mohd Farid telah dinobatkan selaku juara Pemuda Kacak Batch 44 utk buat kali pertamanya.Tahniah utk Farid semoga beliau terus kacak di masa hadapan!Selamat maju jaya untuk Farid!!

Visitor Counter